Petit van Sofie Schnoor Spring Summer 16

Maandag 22 februari 2016 | Geschreven door Diana


Petit blog

PETIT SOFIE SCHNOOR

De collectie Spring SUmmer 16 is geïnspireerd op het zonnige Florida en Santa Monica die kennis maken met de koele Metropolitan. De uitstraling is casual chic met een modern tintje. De designs zijn eenvoudig maar wel gemaakt met verrassende materialen die kunnen worden worden gecombineerd op verschillende manieren.

De look and feel van de PETIT DOOR SOFIE SCHNOOR voorjaar 2016 collectie is modern met een ruw randje voor een koele en strakke uitstraling.

De meisjes collectie bestaat uit kleuren van de zonsondergang, warme rose tinten en koperkleurige elementen. Hierdoor ontwikkel je een futuristische look en hoort het bij de koele Metropolitan look .

De collectie bestaat uit vele verschillende prints zoals handpalmbladen animal prints, flamingo prints etc.

De jongens collectie is een mix van verschillende stijlen met de voornaamste inspiratie van Los Angeles en de Metropolitan sportieve look.

Het kleurgebruik is zwart, wit, mist en meerdere tinten blauw en prints in zebra en camouflage.

De collectie laat zien dat je verschillende materialen met talrijke prints en kleuren kunt combineren…en hierdoor een coole vintage look creëert met luxe stijlvolle vormgeving… 

Alles draait om het comfort voor de kinderen. De collecties worden dan ook geproduceerd met hoge kwaliteitsmaterialen. De kleding wordt vooral in Europa geproduceerd. De stoffen die gebruikt worden zijn voornamelijk (organisch) katoen, denim, Jersey, geweven en de schoenen zijn van leer & canvas. De collectie is ontworpen voor kinderen van 4-14 jaar.

De SPORT SOFIE SCHNOOR collectie is ook van een goede kwaliteit en er wordt gebruikt gemaakt van ademende materialen voor tijdens het sporten. De collectie is ontworpen voor alle soorten sport. De kleuren zijn zwart, grijs, roze en huidskleur met ook soms dierenprints.

De babycollectie is zowel voor baby jongens als meisjes. Van pasgeboren tot 3 jaar (maat 56-98). De baby schoenen zijn van leer en verkrijgbaar vanaf maat 18-33.

Uit dezelfde inspiratie vindt je in de in de baby girls' collectie jumpsuits met dierenprints en hartjes prints in lichte kleuren, doorgestikte sweats, tunieken en blouses met motieven etc..

In de baby boys collectie vindt je jumpsuits in camouflagelook en sterren prints in blauwe, grijze en blauwe kleuren, doorgestikte sweats, jassen en katoenen broeken en blouses enz..<< Ga terug naar het blog overzicht