Nieuw yporqué SS16

Maandag 21 maart 2016 | Geschreven door Simone


Ypor

Voor SS16 presenteert yporqué  8 nieuwe looks, allen met een all-over print.
hieronder laten we de 8 nieuwe looks zien. Zo super hip, zo mooi, hiervan krijg je meteen de lentekriebels...

We starten met de Comic Look. Comic look

geïnspireerd op grappige cartoon teksten van superhelden. De collectie is divers. Van de yporqué superhoodie -met een masker op de motorkap- tot een t-shirt met een afneembare cape. 

Schermafbeelding 2016 03 18 om 121031

Rock&Roll look

rock&Roll is gekoppeld aan de kleuren rood en zwart. De shirts met muziektaferelen en dieren zijn de eyecatchers van deze collectie. Perfect om het lenteseizoen mee te beginnen

Glam look

Voor de meiden komt de Rock &roll look tot uiting door het gebruik van donkere achergronden met Gouden elementen, toffe prints met guitaren, big kisses en muzikale motieven! 

Camo look

De camo look komt tot uiting door het gebruik van aardse kleuren zoals bruin, en modderig groen. In deze look ben je een met de natuur. Prachtig ook het gebruik van mooie contrasten tussen groen en rood en geel.

Palms look

Heerlijke gewaagde expressieve prints. Het kleurenpalet is samengesteld uit aarde groentinten in contrast met pastel rose en vleugje witgoud. 

Deepsea look

De naam zegt het al. Hier halen ze de inspiratie uit de zomer, het strand maar vooral de oceaan. In deze collectie wordt gebruik gemaakt van diverse tinten blauw. Vooral de sportsfabrics zorgen voor het extra deepsea gevoel.

mermaid look

Voor de meisjes presenteert yporqué patronen van penseelstreken in pasteltinten; waterige kleuren, glanzende weefsels en onderwater graphics doen denken aan een mermaid's world.

en tenslotte de

Stripes look

Wat altijd in de mode blijft zijn de stripes. Deze musthaves doen je denken aan het maritieme leven...De collectie bevat zomerse patronen met een kleine piratentoucn

Neem snel zelf een kijkje naar de prachtige collectie van yporqué via
http://www.bambooz.nl/yporque-kinderkleding


Rock&Roll look

Glam look

Camo look

Palms look

Deep Sea look

Mermaid look

Stripes look


<< Ga terug naar het blog overzicht