Nike Victory II Voetbalshirt Kids Korte Mouw


Nike Victory II Voetbalshirt Kids Korte Mouw online kopen

Status: Leverbaar.

Nike Victory II Voetbalshirt Kids Korte Mouw online

De Nike Victory II is een ideaal voetbalshirt voor Junioren. In dit shirt speelt o.a de voetballer Thiago Silva. Het ademende mesh op de achterkant van het shirt zorgt voor een goede ventilatie, wat weer zorgt voor extra comfort tijdens het voetballen. Het comfortabele shirt heeft een ronde hals en beschikt over een prettige pasvorm. De gebruikte kleuren maken dit shirt ideaal om te combineren, met alle andere producten uit de Nike collectie.

In deze Victory II is de Dri-FIT technologie van Nike verwerkt. Deze technologie is de wetenschap achter de vochtabsorberende lijn stoffen die gebruikt worden door Nike om sportkleding te maken. Het high-performance, microvezel, polyester weefsel transporteert zweet van het lichaam en verplaatst het door het materiaal, waar het verdampt. Als gevolg hiervan, helpt het Dri-FIT materiaal u altijd droog en comfortabel te houden. Het Dri-FIT materiaal helpt bij het vochtigheidsmanagement door het afvoeren van transpiratie van de huid naar de buitenkant van de stof voor een snelle verdamping.

Let op, Nike kinderkleding valt ruim. Nike hanteert Amerikaanse maten in de kleding labels. XS = 116, S = 128, M=140, L=152, XL = 164.

- Dri-Fit technologie
- 100% polyester
- Verkrijgbaar in diverse kleuren
-Verkrijgbaar in lange- en korte mouwen uitvoering
-Meshpanelen

 


Nike Victory II Voetbalshirt Kids Korte Mouw kopen