SELECTIE DUURZAME Merken

Hier staat een selectie van duurzame merken uit het complete merkenpakket waarvan we zeker weten dat ze op hun manier goed bezig zijn met het millieu, het welzijn van mensen en dus ook kinderen. Klik op een merk om het overzicht aan kinderkleding van het specifieke merk te bekijken. Klik je op een artikel dan kom je bij de kinderkledingshop die dit artikel verkoopt.

(PS alle merken die we online hebben staan screenen wij of ze onder het kopje duurzaam geplaatst kunnen worden. We zijn hier nog steeds druk mee bezig. Dus er zullen vast en zeker nog veel meer merken volgen onder dit kopje duurzaam. )

Bambooz is een van de grootste vergelijkingswebsites voor kinder en baby kleding en home- en lifestyle producten van Nederland.
Bambooz is een kinderkleding online vergelijkingswebsite voor het kopen van kleren voor uw kinderen. De kinderkleding collectie is verzameld uit de mooiste aangesloten webshops van Nederland. Op de vergelijkingswebsite Bambooz kan je eenvoudig bestellen en je kunt veilig online betalen met bijvoorbeeld iDEAL. Kleertjes, voor kinderen en baby's vindt en bestelt u snel en makkelijk via onze site.