Indikidual en duurzaamheid

Indikidual en duurzaamheid

Door Diana

Duurzame mode en fair trade kleding is hot!

Indikidual komt uit Engeland...
De productie van Indikidual vindt plaats in India onder eerlijke omstandigheden. De items zijn gemaakt van biologisch katoen.

Indikidual het merk voor kinderen tussen de 3 maanden en 7 jaar is een unisex , organic. merk wat bekend staat om haar mix en match collectie. 

Comfortabel, vrolijk en hip … combineren maar!
De collectie kenmerkt zich door ontwerpen met stoere prints die zowel door jongens als meisjes te dragen is. De zomercollectie is voorzien van dè zomerkleuren van dit jaar: knalgeel en mint, afgewisseld met strakke zwart-witte strepen. Daarnaast worden de collecties van Indikidual duurzaam geproduceerd, iets dat naast: draagbaarheid, kwaliteit en hip een heel groot pluspunt is. 

De collectie voor de zomer zit vol vrolijke kleuren en zorgt ervoor dat ik de lente al in mijn bol krijg...

Er wordt gebruik gemaakt van zomerse en comfortabele soepele stoffen die heerlijk langs je lichaam vallen als je aan het spelen bent. Geen moeilijk gedoe, maar praktische ontwerpen waarin kids lekker vrij kunnen spelen.

Daarom zijn de ontwerpen comfortabel: ruim vallende jumpsuits, speelpakjes, heerlijke a-lijn blouses en leggings.

Indikidual wil voor de ouders ook dat hun kids er verzorgd en hip bij lopen. De ontwerpen zijn daarom naast de hippe kleuren ook voorzien van stylish dessins en kekke illustraties.

En nu maar genieten van de heerlijke lente- en zomertijd